Aktuális

Kutyájával tűnt el egy 72 éves tarrósi férfi – frissítve, előkerült

A rendőrség segítséget kér. Te láttad ezt a férfit?

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt tarrósi férfi ügyében. A 72 éves Halász Béla Jenő március 27-én, kedden 22 óra 30 perc körül gyalogosan távozott otthonából, azóta semmit sem tudni hollétéről, életjelet nem ad magáról. A férfi utáni keresés eddig sajnos nem vezetett eredményre.

Az eltűnt férfi körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja ősz és középhosszú. Fizikai állapota kifejezetten jó, járása gyors. Homloka bal oldalán egy sebszerű anyajegy található – olvasható a rendőrségi közleményben.

A férfi eltűnésekor fekete sapkát, szürke, cipzáras felsőt, barna szövetnadrágot és fekete gumicsizmát viselt. Az eltűnt férfi magával vitte közepes testű, barna keverék kutyáját is.

Fotó: Police.hu

A Komlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Halász Béla Jenőt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72/504-400 telefonszámot, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, illetve hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Frissítés:

Délután négy órakor adott tájékoztatást a rendőrség arról, hogy az eltűnt férfit megtalálták. A rendőrség által vezetett kutatócsoport március 28-án 11 óra 35 perckor a helyi erdészek segítségével Tarrós és Liget között, az erdőben találta meg az idős férfit. Arról nem írnak, hogy a kutya is megkerült-e, a mellékelt fényképen mindenesetre nem szerepel a közepes testű, barna keverék kutya, amit a férfi magával vitt az erdőbe.

Szerencsésen megkerült a 72 éves férfi – forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top