Aktuális

Négyéves a 4-es metró, beázik a Bikás parki megálló

Nem esik az eső, mégis beázik a 4-es metró Bikás park nevű megállója.

Piros és kék színű vödrökkel gyűjtik az állomásra becsorgó vizet a 4-es metró Bikás park elnevezésű megállójában. A Zoom.hu szerint a pontosan négy éve átadott 4-es metró budai állomásán már napok óta kint vannak a vödrök. Legutóbb február végén kerültek elő a vödrök az állomáson, akkor az olvadó hóval nem bírt el az építmény.

Tarlós István főpolgármester megtekinti az M4-es metróvonal első elkészült metrómegállóját, a Bikás park állomást Budapesten 2013. október 22-én – MTI Fotó: Marjai János

Hogy mennyire nem érdekli a 4-es metró állomásait üzemben tartó céget a megállók állapota, azt jól mutatja többek között az is, hogy hónapok óta eltört és tönkrement lámpák lógnak az állomáson, illetve hogy a bejutó víztől már rozsdásodásnak indultak a metrósínek is.

Egy hónapja a 4-es metró Keleti pályaudvar állomása ázott be, míg korábban a Szent Gellért tér állomáson tört fel egy kisebb forrás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top