Aktuális

Elromlott a lift a János kórházban, hetek óta kézben viszik vizsgálatra a betegeket

A lift másfél hónapja nem működik, az egyik dolgozó szerint külföldről kell alkatrészt hozatni, hogy meg tudják javítani.

Azután, hogy az egyetlen betegszállító lift elromlott, kézben viszik a betegeket vizsgálatokra a János kórház egyik belgyógyászati osztályáról – számol be az ATV. A csatornának több beteg hozzátartozója is nyilatkozott, egyikük azt mondta, édesanyja napok óta nem jut el ultrahangra, ezért már azon gondolkodnak, hogy ők maguk szereznek valakit, aki megjavítja a liftet.

A szóban forgó nyolcas épületben zömében idős, ágyhoz kötött emberek fekszenek. A betegszállításra használt lift az épületben másfél hónapja nem működik, az egyik dolgozó szerint külföldről kellene alkatrészt rendelni ahhoz, hogy meg tudják javítani.

Édesanyám fekszik itt, és valószínűleg tüdőgyulladása van, és ezt sajnos nem sikerült a mai napig kideríteni. Hétfőről keddre virradó éjszaka hozta be őt a mentő, szerdán kiírtak neki egy röntgenvizsgálatot, illetve hasi ultrahangot, amelyet a mai napig nem tudtak elvégezni, mert rossz a lift, és nincs, aki levigye a vizsgálóba.

A János kórház eközben azt közölte, szerintük a betegellátás zavartalan, a szükséges alkatrészt már megrendelték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top