Aktuális

57 késszúrással gyilkolták meg modell barátnőjüket – hamarosan szabadulhatnak

A gyilkos pár mindkét tagja drog hatása alatt állt, mikor elcsalták és brutálisan kivégezték 21 éves modell barátnőjüket, Dézit.

Azután, hogy 2008. augusztus 11-én különös kegyetlenséggel végeztek 21 éves modell barátnőjükkel, hamarosan szabadulhat a gyilkos páros mindkét tagja. T. Adrienn büntetésének kétharmada az idén, párjáé jövőre telik majd le, és ha az ügyükben kedvező döntés születik, szabadulhatnak is a börtönből – írja a Bors.

10 éve 57 késszúrással végezték ki közös barátnőjüket, a 21 éves Dézit, aki amellett, hogy modellkedett, az R-Go gidák vállogatására is jelentkezett. A fiatal nő úgy tudta, aznap barátnőjével egy legénybúcsúba mennek táncolni, gyilkosai legalábbis ezzel a mesével vették rá, hogy beüljön melléjük az autóba.

Csakhogy tánc helyett, a drog hatása alatt álló pár már a kocsiban megkéselte a modellt, majd onnan kirángatva, ütötték és rúgták, ahol érték. Adrienn és László ezután tíz napig bújkált, míg a rendőrök rájuk nem találtak egy nyíregyházi parkolóban. A tárgyalás során derült ki, hogy a brutális gyilkosság hátterében féltékenység állhatott: a két lány korábban elválaszhatatlan volt, a férfi tette tönkre a barátságukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top