Aktuális

Ilyen időre készüljetek a jövő hét elején

Sok felhőre, egy kis záporra és szélre lehet számítani a jövő hét elején. De van jó hír is: a Nap is megmutatja magát! – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Húsvét hetének első napjaiban sok lesz a felhő felettünk, de hosszabb-rövidebb időre a nap is előbújik!

Hétfő
Délkeleten, keleten egész nap sok lesz a felhő, helyenként eső előfordulhat. Az északi, északnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között várható.

idojaras, elorejelzesKedd
Változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Helyenként eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati, majd a délnyugatira forduló szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Szerda
Többnyire erősen felhős időre számíthatunk, szórványosan várható eső, zápor. A délnyugati, déli szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top