Aktuális

Vajon mi esett ki az új szlovák miniszterelnök zsebéből?

Vajon mi van abban a kis zacskóban, ami véletlenül kiesett a szlovák miniszterelnök zsebéből?

Azon tanakodik most az egész szlovák internet, hogy egy kis zacskó kokaint rántott-e ki kamerák előtt a zsebéből véletlenül az új szlovák miniszterelnök, vagy a puhán asztaltérő kis pakk fogpiszkálót rejt, mint ahogy azt Peter Pellegrini állítja.

Peter Pellegrini újonnan kinevezett szlovák miniszterelnök érkezik az Európai Unió tagállamai kétnapos állam- és kormányfői csúcstalálkozójának első napi ülésére Brüsszelben 2018. március 22-én, a kinevezése napján. (MTI/EPA/Julien Warnand)

A videón mindenesetre az látszik, hogy Peter Pellegrini és Bugár Béla várakoznak egy sajtótájékoztatón, majd a frissen megválasztott szlovák miniszterelnök előveszi zakója belső zsebéből a mobiltelefonját, ám véletlenül kiránt egy kis fehér zacskót is, ami az asztallapra esik.

Peter Pellegrini később egy Facebookra feltöltött videóban magyarázkodott, azt állítva, hogy mindig tart magánál néhány csomagolt fogpiszkálót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top