nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Csapdába csalta a csalókat a csalafinta csepeli nyugdíjas

Csapdába csalta a csalókat a csalafinta csepeli nyugdíjas

Nem ült fel a csalók meséjének a csepeli nyugdíjas, aki ahelyett, hogy spórolt pénzét ledobta volna az erkélyről egy ismeretlennek, inkább tárcsázta a rendőrséget.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Együttműködést színlelt és közben értesítette a rendőrséget az a csepeli nő, akit unokázós csalók hívtak fel 2018. március 20-án késő este azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze. Az idős asszony elmondta a telefonálónak, hogy van otthon spórolt pénze, mire a hívó közölte vele, hogy máris ott van érte, csak dobja le azt az erkélyről.

Csalókat buktatott le egy csepeli idős asszony

A csepeli asszonynak gyanús lett a hívás, így értesítette a rendőrséget.

A 20 éves budapesti R. Henrik a lakáshoz társaival együtt érkezett, akik egy autóból figyeléssel biztosították a pénz átvételét. A rendőrök a ház előtt elfogták a 20 éves csalót, valamint az autóban várakozó 29 éves budapesti F. Józsefet és a 19 éves, szintén budapesti L. Miriamot is.

Őket a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csalás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon