Aktuális

Egy méter választotta el a haláltól a virágárust

Csupán egyetlen méteren múlt annak a virágboltosnak az élete, akinek pozdorjává törte virágos bódéját egy kukásautó kedd délelőtt Újpesten, a Megyeri temetőnél.

Éppen csak el tudott ugrani a felé száguldó kukásautó elől Ildikó, aki eddig Újpesten üzemeltetett egy virágos bódét, amit tegnap egy másikkal együtt teljesen összetört egy kukásautó. A Bors szerint a balesetet az okozta, hogy a többtonnás teherautó sofőrje rosszul lett a kocsiban, ezért tarolta le a Megyeri temető előtt álló virágárusokat.

Összetört kukásautó és lerombolt virágüzlet a Megyeri temetőnél – MTI Fotó: Lakatos Péter

Ildikó még a saját lábán jött ki a megsemmisült virágüzletből, aztán azonnal összeesett. Krisztián sietett segítségére, aki a szomszédos virágüzlet alkalmazottja. „Felkaroltam, segítettem neki leülni a padkára. Sokkos állapotban volt, de én is bepánikoltam. Óriási szerencse, hogy az épületben levő három gázpalack nem robbant fel” – mondta a Borsnak a férfi.

A 44 éves virágárusnő édesanyja a közelben vásárolt éppen, amikor a hatalmas csattanás felrázta a környéket. „Majd elájultam amikor megláttam a romokat. A lányom keze eltört, az arca pedig vérzett. Egy méteren múlott az élete. Ha a kasszánál áll, letarolja a kukáskocsi” – mondta a Borsnak Ildikó édesanyja. Aki elárulta azt is, hogy lánya 4 éve bérelte a helyet, ahol ő is gyakran segített neki az eladásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top