Aktuális

Keresi a rendőrség a Határ úti agresszív kéregető áldozatait – videó

A fiatal fiú több embert megfenyegetett, és pénzt követelt tőlük a metróaluljáróban. A rendőrség az áldozatok jelentkezését várja.

Rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves budapesti fiatal ellen a IX. kerületi Rendőrkapitányság.

A fiatal fiú 2018. március 19-én 10 óra és 15 óra 30 perc között a budapesti Határ úti metróaluljáróban több emberhez odalépett, és pénzt kért tőlük. Akik nem adtak neki pénzt, azokat megfenyegette, és haladásukban megpróbálta akadályozni őket – közölte a Police.hu.

A rendőrök az elkövetőt a térfigyelő kamerák felvételei alapján 2018. március 19-én elfogták. Az eljárás során szükségessé vált további sértettek felkutatása, akiktől az elfogott férfi fenyegetéssel megpróbált pénzt szerezni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top