nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Magyar férfi fogdosta a mellette ülő nőt a Manchesterbe tartó repülőn

Magyar férfi fogdosta a mellette ülő nőt a Manchesterbe tartó repülőn

A Tamásnak nevezett taxisofőr húsz percen keresztül simogatta a nő lábát, aki rémülten tűrte a zaklatást, mert még durvább reakciótól tartott. Végül ki tudott menekülni a vécére.
NLCafé
f Ajánlom

Húsz percig fogdosta egy magyar férfi a mellett ülő nőt a Jet2 Budapestről Manchesterbe tartó repülőjáratán – írja a Daily Mail.

A 36 éves Tamás úgy tett, mintha aludt volna, aztán a kezét a nő combjára tette. A húszas éveiben járó nő megpróbált arrébb húzódni, olvasott, és zenét hallgatott. De a taxisofőrként dolgozó férfi – aki fogászati kezelésre repült Magyarországra – tovább simogatta a lábát. A nő sokáig nem mert semmit tenni, mert félt a férfi további reakciójától.

A nő végül ki tudott menekülni a vécére, és könnyek között mesélte a személyzetnek a zaklatást. A légiutas-kísérők végül átültették egy másik helyre, és miután leszállt a gép, értesítették a rendőrséget.

A bíróságon az Észak-Walesben élő magyar férfi azt állította, hogy a légörvények miatt érintette meg a nőt. A bíróság azonban ezt nem hitte el, megállapították, hogy a férfi szándékosan fogdosta a nőt.

Ítéletet később hoznak az ügyben, a férfi óvadék ellenében szabadlábon van, de elvették az útlevelét.

Megosztás Facebookon