Aktuális

Mentőt hívtak a Teréz körúti robbantóhoz a tárgyaláson

Lefeküdt a vádlottak padjára, és nem volt hajlandó mozdulni. Korábban arra panaszkodott, fáradt, és nincs kedve részt venni a tárgyláson.

Hétfő reggel tanúkihallgatások ismertetésével folytatódott a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyalást azonban rövidesen berekesztették, miután mentőt kellett hívni a vádlotthoz.

A Bors beszámolója szerint a a robbantással gyanúsított férfi már akkor összeszólalkozott a bíróval, amikor bevezették a tárgyalóterembe: arra panaszkodott, hogy fáradt, és nincs kedve részt venni a tárgyaláson. A bíró rendre utasította, de a vádlott továbbra is ásítozott, és a bilincsét csörgetve zavarta a tárgyalást.

A Bors azt írja, nem sokkal később mentőt hívtak hozzá, miután lefeküdt a földre, és nem volt hajlandó mozdulni. A Magyar Nemzet beszámolója szerint a jelenetet újabb szóváltás előzte meg, amelyet a lap így idéz:

– Lefekhetek ide? – kérdezte P. László. 
– Dehogy feküdhet – így a bíró.
– De az előbb mondta, hogy pihenhetek.
– Ülve pihenhet. Ha akarja, a bv-s őrök kitámasztják oldalról.

Ezután a férfi mégis lefeküdt – a Magyar Nemzet szerint nem a földre, hanem a padra –, a tanácsvezető bíró pedig orvost hívott hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top