Aktuális

Derékmelegítő marihuánából, Röszkén ez az új divat – fotó

Fél kiló marihuánát akart Magyarországra csempészni egy szerb férfi, aki különleges módszert vetett be az akció sikeressége érdekében. Ha le nem is nyelte, de testére ragasztószalagozta a füvet, a határon mégis lebukott.

Derekára ragasztószalagozott csomaggal próbált meg átjutni egy autóbusz utasaként a szerb–magyar határon egy szerb férfi Röszkénél, de a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kutyás egysége szagot fogott, mint később kiderült, nem véletlenül.

Forrás: police.hu

A 36 éves férfi derekán, a pólójára erősítve találták meg a határőrök a duct tape-pel gondosan körbetekert csomagot, amelyben a gyorsteszt marihuánát (kannabiszt, füvet) mutatott ki.

Forrás: police.hu

A férfi ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top