nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Kertjében fagyott halálra a 81 éves bácsi

Kertjében fagyott halálra a 81 éves bácsi

Négy órát feküdt a hóban az idős férfi, mire észrevették. Testének 30 százalékán szenvedett fagyási sérüléseket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Apósa haláláért kell felelnie egy 43 éves, lábatlani asszonynak, aki nem vette észre, hogy a 81 éves, szívbeteg férfi kisétált a házból, és elesett a kertben, ahol halálra fagyottírja a Bors.

Az eset még 2016 januárjában történt. Az asszony éppen pihent, amikor a megromlott mentális és egészségi állapotú idős férfi – akit odahaza ápoltak – hiányos öltözetben kisétált az ajtón, elesett, és nem tudott felkelni. Órákig feküdt a hóban, fia talált rá erősen kihűlt állapotban. Kórházba vitték, de már nem tudtak rajta segíteni.

A nő gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával áll bíróság elé jövő pénteken a Tatabányai Törvényszéken, akár 5 évet is kaphat.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon