nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Postás maradhat az 1 milliót sikkasztó Gyula

Postás maradhat az 1 milliót sikkasztó Gyula

Gyorsított eljárásban 300 óra közmunkára ítélték, de nem tiltották el a szakmájától K. Gyulát, aki több mint egymillió forint készpénzzel lépett le külföldre a nyírcsaholyi postáról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az ügyészség is úgy ítélte meg, hogy K. Gyula a továbbiakban nem veszélyes a társadalomra, így ha minden forintot visszafizet, és ledolgozza a 300 óra közmunkát, ugyanúgy folyathatja az életét tovább, a szakmájától sem tiltották el – írja a Bors.

Hogy pontosan milyen közmunkát kell végeznie Gyulának, az majd később derül ki annak függvényében, hogy a környéken milyen jellegű munka végezhető, a legvalószínűbb az utcaseprés és szemétszedés.

Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi több mint egymillió forint készpénzzel lépett le, és a velencei karneválon bulizott a lopott pénzből. Amikor megtudta, hogy körözik, önként feladta magát a rendőrségen.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon