nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Nyoma veszett egy 59 éves nőnek Újpesten

Nyoma veszett egy 59 éves nőnek Újpesten

Szatmári János Józsefné március 15-én tűnt el, az újpesti rendőrök segítséget kérnek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 59 éves Szatmári János Józsefné eltűnése ügyében. A nő 2018. március 15-én IV. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Szatmári János Józsefné körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, ősz hajú. Eltűnésekor fekete kabátot és fekete nadrágot viselt.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Szatmári János Józsefnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon