nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Részeg sofőr miatt ütközött frontálisan két villamos Kölnben

Részeg sofőr miatt ütközött frontálisan két villamos Kölnben

A csütörtök este történt balesetnek több mint 40 sérültje van.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A kölni rendőrség adatai szerint összesen 43 ember sérült meg csütörtök este, amikor két villamos frontálisan ütközött Köln központjától nyugatra. Az egyik sérült állapota súlyos, őt kórházban ápolják. A rendőrség azt közölte, a súlyos sérültnek az ütközést megelőzően is voltak egészségügyi problémái, azt még nem tudják, a baleset milyen mértékben járult hozzá állapota romlásához – írja a Berliner Zeitung.

A ráfutásos balesetet, ami a városközponttól nyugatra, Eifelwall állomás közelében történt, az okozta, hogy az egyik sofőr alkoholt fogyasztott, mielőtt munkába állt volna. Az ütközés erejére jellemző, hogy az első villamos hátsó része kisiklott és mindkét érintett vagon ablaki kitörtek.

Stephan Anemüller, a KVB (a kölni tömegközlekedési társaság) szóvivője elmondta, mélyen megrázták a történtek, és azonnali vizsgálatot indítottak, hogy kiderüljön, hogyan állhatott ittasan munkába a villamosvezető.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon