nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Megismétlődhet holnap a 2013-as hókáosz

Megismétlődhet holnap a 2013-as hókáosz

Szombat késő estig északon és nyugaton alakulhat ki vastagabb hótakaró.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 2013-ashoz hasonló mediterrán ciklon érkezik szombaton – írja az Időkép. Az Északi-középhegységben és az Alpokalján az sem kizárt, hogy 20 centinél több hó esik, az erős szél pedig hordani fogja a havat. Délebbre egyre vegyesebb lesz a halmazállapot, lesz, ahol ónos eső teszi jégpáncéllá az utakat.

A csapadékzóna dél felől érkezik, délutánra az északi tájakat is eléri. Kezdetben eső várható, viszont délutántól elsősorban nyugaton, északnyugaton és északon havazás, helyenként intenzív havazás váltja fel az esőt.

A csapadékzóna vasárnap lassan észak felé távozik, kezdetben még több helyen, délután inkább már csak északon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. A csúcshőmérséklet az ország nagy részén fagypont alatt marad.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon