nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Megfenyegették a pornóst, akinek viszonya volt Trumppal

Megfenyegették a pornóst, akinek viszonya volt Trumppal

Veréssel is fenyegették Stormy Danielst, hogy megakadályozzák a nyilatkozatait.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Stormy Daniels, azaz Stephanie Clifford ügyvédje egy amerikai tévéműsorban azt mondta, hogy ügyfelét fizikai erőszakkal is fenyegették azért, hogy elkerüljék, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen Donald Trump amerikai elnökkel folytatott viszonyáról. Elárulta, hogy a nőt veréssel is fenyegették azért, hogy megakadályozzák a nyilatkozatait.

A műsorvezetők arról is kérdezték az ügyvédet, hogy kapott-e halálos fenyegetést a pornószínésznő, erre viszont nem válaszolt. Csupán annyit mondott, hogy a válasz egy másik tévéműsorból fog kiderülni.

(via)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon