nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Taxist fojtogatott két magyar Csehországban

Taxist fojtogatott két magyar Csehországban

A taxis szerencsére el tudott menekülni előlük. A két magyar férfi végül három doboz cigarettát lopott tőle.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Vádemelési javaslattal zárták le a budapesti nyomozók annak a két magyar férfinak az ügyét, akik fojtogattak és megloptak Csehországban egy taxist – írja a Police.hu.

Az eset 2017 augusztusában történt, amikor a nyomozás adatai szerint egy 19 éves budapesti és egy 23 éves üllési férfi taxit fogott a csehországi Pardubicében, és egy közeli településre vitették magukat. Amikor megérkeztek a címre, a budapesti férfi fizetés helyett egy fémhuzallal fojtogatni kezdte a taxisofőrt, miközben a társa is bántalmazta a sértettet. A cseh taxis szerencsére ki tudott szabadulni a huzal szorításából, majd autóját hátrahagyva elmenekült. A két magyar ezután átkutatta az autót, és a „zsákmánnyal”, vagyis három doboz cigarettával távoztak a helyszínről.

A csehek végül a budapesti rendőrökkel együttműködve fogták el Magyarországon a két férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai az emberölési kísérlet miatt indított nyomozást a napokban fejezték be, és a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon