Aktuális

Mirelit csirke ölt meg egy fiatalt

A fiatalkorú hajléktalan egy rakodó teherautó mellett bámészkodott, amikor meghibásodott egy szerkezet, és ráborult a rakomány.

Morbid módon vesztette életét egy fiatalkorú hajléktalan Dél-Afrikában: egy teherautó platójáról rázuhant egy rakomány fagyasztott csirke. Már nem tudták megmenteni – írja a Vezess.hu.

A teherautó személyzete éppen kirakodott, amikor több fiatalkorú hajléktalan jelent meg mellettük. Némi pénz ellenében szerettek volna segíteni.

A rakodók ezt elutasították, ám néhány srác ott maradt, egyikük a teherautó motoros hátfala közvetlen közelében állt. A tragédia akkor történt, amikor meghibásodott az egyik fémkonténer rögzítőfékje, a mirelit csirkével megpakolt, súlyos szerkezet pedig lezuhant, és ráesett a fiatalra.

A társai és a dolgozók azonnal megpróbálták kiszabadítani, de mire sikerült, a fiú már nem lélegzett, a mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top