nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Kerekesszékes férfit löktek a négysávos útra

Kerekesszékes férfit löktek a négysávos útra

A megdöbbentő eset egy pécsi buszmegállóban történt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két férfi ellen, akik Pécsett, egy buszmegállóban a járókelőkkel kötekedtek, illetve egy személyt bántalmaztak tavaly novemberben.

A két elkövető – egyikük kerekesszékes – ittas állapotban kötekedett a buszra várakozó utasokkal. Egy idő után egymással kerültek összetűzésbe, majd a tolószékben ülő férfit a társa a négysávos útra gurította – írja a pécsma.hu.

A buszmegállóban tartózkodó sértett a kerekesszékes férfi segítségére sietett, és visszatolta őt a járdára. Erre a mozgássérült férfi társa több alkalommal ököllel fejen ütötte és lefejelte az önzetlen segítőt, sőt a mozgássérült férfi is hasonlóképpen bántalmazta – annak ellenére, hogy a sértett mentette az életét. Csupán a megállóba érkező busz vezetőjének felszólítására hagyták abba a sértett bántalmazását.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon