Aktuális

Biztonsági őr vert meg brutálisan egy utast a 4-es, 6-oson

A történtekről egy szemtanú készített felvétel. A BKK azonnali vizsgálatot kért, a biztonsági őrt – aki megállás nélkül verte, rúgta az utast – felfüggesztették.

Megrázó felvételeket készített egy utas az egyik budapesti villamoson szombat hajnalban. A BKK egyik biztonsági őre ököllel ütött egy férfit, majd amikor az a földre esett, lábbal taposta – számolt be az RTL Klub Híradója.

A videón – amelyet egy szemtanú készített a 4-es, 6-os vonalon – jól hallható, hogy az agresszív férfit a kollégái próbálják leállítani, de ő többszöri kérésre sem hagyja abba a verést.

A szemtanú szerint biztosan vétkes volt az utas is, de szerinte ezt nem érdemelte. Végül a villamos megállt, a megállóba rendőrök érkeztek, akik a megvert férfit vitték el.

A BKK teljességgel elfogadhatatlannak tartja a történteket, és elítél minden agresszív viselkedést. Az érintett dolgozó a BKK alvállalkozójának alkalmazottja, amelytől a közlekedési cég azonnali vizsgálatot kért. Az érintett biztonsági őr egyelőre nem dolgozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top