Aktuális

Nem díjazták a rendőrök a kézműves rendszámot – fotók

Rendszámot hamisított a 41 éves K. Zsolt.

Az nem derül ki a rendőrségi tájékoztatóból, hogy miért rajzolt rendszámot Opeljének a 41 éves K. Zsolt, viszont meg kell hagyni, igyekezett odafigyelni a részletekre. Zsolt papírra dolgozott, és filctollat használt, ám az utánzatok csak bajt hoztak a miskolci férfi fejére.

Forrás: police.hu

Ugyanis Zsolt nem elégedett meg azzal, hogy otthon gyönyörködjön a kézműves rendszámtáblákban. Felerősítette azokat kombi Opel Astrájára, és nekivágott a sztrádának. Lehet, hogy még matricát is vett a kocsira, nehogy jogosulatlan úthasználatért bírságot kapjon.

Viszont a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Káli Autópálya Alosztály járőrei 2018. március 9-én 14 óra 55 perckor az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 103-as kilométerében ellenőrzés alá vonták a kombi Opelt.  Megállapították, hogy a jármű hatósági jelzése hamis, mivel mindkettő papírra rajzolt utánzat.

Forrás: police.hu

Innen már nem volt visszaút: a rendőrök előállították K. Zsoltot a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Címlapkép: MTI Fotó: Balázs Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top