nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Betonhoz csapkodta, majd összeverte a kutyáját

Betonhoz csapkodta, majd összeverte a kutyáját

Állítólag azért, mert a kutyus megrongált valamit. Állatkínzás miatt indult eljárás ellene.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A betonhoz csapta, majd összeverte a kutyáját egy 29 éves szegedi férfi.

A rendőrség közleménye szerint az állatkínzó először kizavarta a lakásából az erkélyre a kutyát, majd a nyakörvénél fogva felemelte, és nagy erővel a betonaljzathoz csapta az állatot. Ezzel azonban még nem értek véget a kutyus szenvedései: gazdája ezután ököllel verte össze az állatot, nagyjából tízszer ütötte meg.

A fiatal férfi a kihallgatás során beismerő vallomást tett. Elmondása szerint azért bántotta az állatot, mert amíg nem voltak otthon, a kutya megrongált egy háztartási eszközt. A férfi ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

A rendőrség felhívta rá a figyelmet, hogy állatainkra elsősorban magunknak kell figyelni, ezért arra kérik az embereket, hogy ha valaki szenvedni lát állatot, vagy állatkínzásról tudomást szerez, azonnal értesítse a hatóságot vagy az állatvédőket. Emlékeztettek rá: állatkínzásért akár 3 év szabadságvesztés is kiszabható!

Forrás: Police.hu

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon