nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Korábban felpofozott egy tanárnőt az iskolaigazgató, most nőnapi műsorban szerepel

Korábban felpofozott egy tanárnőt az iskolaigazgató, most nőnapi műsorban szerepel

Nőnapi rendezvényen szerepelt az az iskolaigazgató, akit korábban azért ítéltek el, mert felpofozott egy nőt.
NLCafé
f Ajánlom

Fellépett a dunakeszi önkormányzat 2018-as nőnapi rendezvényén a helyi Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója is, aki 2014-ben felpofozott egy tanárt az egyik zenekari próbán. F. P. 2013-ban került az iskola élére úgy, hogy pályázatát sem az iskola tantestülete, sem a szülők, sem a Klik elnöke nem támogatta, viszont a helyi önkormányzat és dunakeszi tankerület vezetője igen.

F. fellépését a városi nőnapi rendezvényen azért tartják problémásnak a kollégái, mert 2016-ban a Váci Járásbíróság első fokon elítélte, amiért egy zenekari próbán felpofozta az egyik vele vitába szálló tanárnőt.

Az elsőfokú ítéletet a másodfokon eljáró bíróság egy eljárási hiba miatt tavaly márciusban hatályon kívül helyezte, a megismételt elsőfokú eljárás pedig még mindig tart.

A tanárokat nemcsak a karmester-igazgató nőnapi szereplése aggasztja, hanem annak a lehetősége, hogy F. P. újabb öt évig vezetheti majd a művészeti iskolát.

A tankerületben már szinte minden iskolában kiírták a vezetői pályázatot, de nálunk nem. Ha itt pályázat nélkül meghosszabbítják a kinevezését még öt évre, akkor mindennek vége, jönnek a leszámolások

 – mondta az egyik pedagógus a 444-nek.

Megosztás Facebookon