Aktuális

Aknába esett egy 82 éves néni, tűzoltók mentették meg – fotó

Vízóraaknába esett egy 82 éves nő lothárdi házának udvarán, segélykiáltását szerencsére meghallotta az egyik rokona, aki értesítette a rendőrséget. Az idős asszonyt kórházba kellett szállítani.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a 82 éves lothárdi asszony, akit a vízóraaknából mentettek ki a rendőrök és a tűzoltók. A rendőrség beszámolója szerint egy nő kért segítséget 2018. március 8-án délben azért, mert egyedül élő idős rokonának házához érve segélykiáltásokat hallott, majd az idős asszonyt a ház udvarán lévő vízóraaknában találta meg.

Aknába esett egy 82 éves néni, közös erővel mentették meg a rendőrök és a tűzoltók – Forrás: police.hu

A perceken belül helyszínre érkező rendőrök egyike lemászott az aknába a 82 éves asszonyhoz, és elsősegélyben részesítette, azonban kiemelni vagy mozdítani nem merte, mivel az asszony a bordáit fájlalta. A rendőr levette a vizes kabátot a nőről, majd hővédő fóliát terített rá.

A súlyos sérüléseket szenvedő nőt a tűzoltók és a rendőrök beülőheveder segítségével emelték ki az aknából, majd a mentők kórházba szállították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top