nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Kórházban ölte meg kolléganőjét, majd öngyilkos lett az ápoló

Kórházban ölte meg kolléganőjét, majd öngyilkos lett az ápoló

Holtan találtak két ápolót egy elbarikádozott szobában a slatinai megyei sürgősségi kórház pszichiátriáján. A hírek szerint gyilkosság, majd öngyilkosság történt.
NLCafé
f Ajánlom

Megölt egy asszisztensnőt, majd magával is végzett a slatinai megyei sürgősségi kórház pszichiátriai osztályának egyik ápolója vasárnapra virradóra. A Foter.ro úgy tudja, a 45 éves nő és az 54 éves férfi hosszabb ideje kapcsolatban volt, kisebb megszakításokkal.

Szemtanúk szerint éjjel fél egy tájban a nő egy kávéval bement az egyik szobába, ahova a férfi is követte. Ezt követően egy ággyal eltorlaszolták az ajtót. Később kiabálást hallottak odabentről, ám miután a kollégák nem tudták kinyitni az ajtót, kihívták a tűzoltókat.

A tűzoltók az ajtó betörése után már csak a két holttestet találták bent a helyiségben. A nő hátát hét, a nyakát három késszúrás érte, a férfira pedig fölvágott erekkel bukkantak rá, illetve nyaki tájékon is volt rajta egy seb. A nyomozás első eredményei szerint a férfi előbb végzett a nővel, majd öngyilkosságot követett el.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Megosztás Facebookon