Aktuális

Tragédia Vácott: Hókotró ölte meg a 20 éves Sárát

Hókotróval ütközött egy autó péntek este Vác külterületén. A balesetben egy fiatal lány a helyszínen életét vesztette. Sárát mindenki szerette Vácott, igazi jótét léleknek ismerték.

Még mindig nem tisztázottak annak a közlekedési balesetnek a körülményei, amiben egy 20 éves lány az életét vesztette Vácott, péntek este. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy személyautó és egy hókotró karambolozott a város külterületén. A közútkezelő közleménye szerint egy kocsi eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a közútkezelő hókotrójának sávjába, és a hátuljával belecsapódott. Pécsi Norbert Sándor hozzátette: a GPS-adatok szerint ötvennel haladt a járművük, és próbált lehúzódni, az ütközés pillanatában pedig már csak tízzel ment, de nem volt esélye teljesen megállni. A közútkezelő rutinos alkalmazottja azonnal hívta a központot, hogy baj van.

Nem bírták már megmenteni Sára életét –  MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Azt sem tisztázott még hivatalosan, hogy ki vezette a személyautót. A hátsó ülésen utazó 20 éves Sárát a váci hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsból, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette. A Bors úgy tudja, hogy Norbert, a 20 éves lány párja, aki szintén az autóban utazott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kötelékében dolgozik. A baleset harmadik sérültje egy szintén az autóban utazó nő, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Mivel a balesetben egy rendőr is érintett, így az ügyet a Pest Megyei Főügyészség vizsgálja.

Norbert élete legjobb történésének tartotta, hogy egymásba szerettek Sárával, most januárban ünnepelték egyéves évofordulójukat. Feketébe borult Facebook-oldalán a teremtőt kéri számon a veszteségért: „Ki vagy te, hogy így rendeld? Hogy vehetsz el mindent? Könyörögve kérlek, ez ne legyen valóság!”

Sárától a Magyar Vöröskereszt is búcsúzik, ugyanis a fiatal lány a segélyszervezet aktivistája volt: “Búcsúzunk egy ifitől, akit mindig szeretni fogunk! Sára, váci ifink múlt éjjel tragikus hirtelenséggel végleg elment. Felfoghatatlan és nehéz pillanatok vannak most… nem tudjuk szavakba önteni. Köszönjük a közös élményeket, a kávézós beszélgetéseket… Köszönjük a csupaszívedet. Őszinte részvétünk a családnak és a barátoknak, kitartást és sok erőt a baleset további sérültjeinek!” – írják Facebookon.

Verőcén, ahol a lány egy élelmiszerüzletben dolgozott egy hatalamas fekete lobogó emlékezteti a betérőket a hatalmas veszteségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top