nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Pusztító forróság sokkolja Ausztráliát – fotók

Pusztító forróság sokkolja Ausztráliát – fotók

A hazai mínuszokból nézve nincs az a nyári forróság, amivel ne békülnénk ki, de ha komolyan vesszük a helyzetet, Ausztráliában még soha nem volt ilyen forró a nyár vége.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2018. február 28-án Sydney-ben a hőmérő higanyszála 35 Celsius fok fölé kúszott, ezzel pedig a valaha mért legforróbb nyár végi nap rekordja dőlt meg az 1850-ben megkezdett mérések óta. Az emberek zöme, klimatizált helyiségekben vagy a vízparton keres menedéket a tikkasztó kánikula elől. Elviselhetetlen értékek ide vagy oda, a hazai mínuszok után határozottan megmelengetik az ember szívét a nyári képkockák. Mutatjuk, milyen „állapotok” uralkodnak most Sydney-ben. 

SYDNEY, FEBRUÁR 28: A nyár utolsó forró napjain az emberek a Tamarama Beach-en hűsölnek. – Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon