nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Embert ölt a 26 éves nő, hogy kihúzhasson egy tételt a bakancslistájáról

Embert ölt a 26 éves nő, hogy kihúzhasson egy tételt a bakancslistájáról

Egy autista fiatalt gyilkolt meg a sorozatgyilkosokért rajongó nő és társa.
NLCafé
f Ajánlom

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték szerdán Ausztráliában a 26 éves Jemma Lilley-t és lakótársát, amiért különös kegyetlenséggel megöltek és elástak egy autista tinédzsert.

A 26 éves brit származású Lilley gyerekkora óta rajongott a horrorfilmeként, odavolt a sorozatgyilkosokért, különösen imádta Freddie Krugert például, a Rémálom az Elm utcában főszereplőjét. Később álnéven egy könyvet is írt egy sorozatgyilkosról. Nevelőanyja erről később azt mondta, nem tetszett neki a dolog, de azt gondolta, a lány szenvedélye az erőszakos történetek iránt csak egy módja annak, ahogy a gyerekkorában őt ért traumákat feldolgozza.

Csakhogy Lilley-nek feltett szándéka volt, hogy 25 éves koráig megöl valakit azért, hogy ezzel is egy tételt kihúzhasson a bakancslistájáról.

A nő későbbi tettestársát egy barátján keresztül ismerte meg. Trudi Lenon hasonlóan beteges dolgokról fantáziált, így gyorsan egy hullámhosszra kerültek, és össze is költöztek. Áldozatukat, Aaron Pajichet 2016. június 13-án azzal az ürüggyel hívták fel magukhoz, hogy telepítsen játékokat a számítógépükre. Az enyhe fokú autizmussal élő fiút aztán Lilley megfojtotta, többször meg is szúrta, majd társával az áldozat testét építési törmelék alá rejtették.

A bíróságon a két nő egymásra mutogatott, amikor azt kérdezték, ki követte el a brutális gyilkosságot. Végül mindketten életfogytiglant kaptak.

A páros legkorábban 28 év múlva szabadulhat.

Forrás: GuardianBBC 

Te mit teszel az egészségedért? Aktív életet élsz? Figyelsz a tested jeleire? Itt az ideje, hogy többet törődj magaddal! Változtass most régi szokásaidon, hogy egészségesebb és boldogabb jövőt tudj élni. Ha úgy érzed, szükséged van segítségre, keress fel szakembereket, menj el szűrővizsgálatokra. Te írtál már bakancslistát? Nem, ez nem korfüggő. Mindenkinek járnak nagy élmények. Kezdj új életet, és tervezd meg most a saját bakancslistádat!

Tovább a játékra

Megosztás Facebookon