Aktuális

Embert ölt a 26 éves nő, hogy kihúzhasson egy tételt a bakancslistájáról

Egy autista fiatalt gyilkolt meg a sorozatgyilkosokért rajongó nő és társa.

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték szerdán Ausztráliában a 26 éves Jemma Lilley-t és lakótársát, amiért különös kegyetlenséggel megöltek és elástak egy autista tinédzsert.

A 26 éves brit származású Lilley gyerekkora óta rajongott a horrorfilmeként, odavolt a sorozatgyilkosokért, különösen imádta Freddie Krugert például, a Rémálom az Elm utcában főszereplőjét. Később álnéven egy könyvet is írt egy sorozatgyilkosról. Nevelőanyja erről később azt mondta, nem tetszett neki a dolog, de azt gondolta, a lány szenvedélye az erőszakos történetek iránt csak egy módja annak, ahogy a gyerekkorában őt ért traumákat feldolgozza.

Csakhogy Lilley-nek feltett szándéka volt, hogy 25 éves koráig megöl valakit azért, hogy ezzel is egy tételt kihúzhasson a bakancslistájáról.

A nő későbbi tettestársát egy barátján keresztül ismerte meg. Trudi Lenon hasonlóan beteges dolgokról fantáziált, így gyorsan egy hullámhosszra kerültek, és össze is költöztek. Áldozatukat, Aaron Pajichet 2016. június 13-án azzal az ürüggyel hívták fel magukhoz, hogy telepítsen játékokat a számítógépükre. Az enyhe fokú autizmussal élő fiút aztán Lilley megfojtotta, többször meg is szúrta, majd társával az áldozat testét építési törmelék alá rejtették.

A bíróságon a két nő egymásra mutogatott, amikor azt kérdezték, ki követte el a brutális gyilkosságot. Végül mindketten életfogytiglant kaptak.

A páros legkorábban 28 év múlva szabadulhat.

Forrás: GuardianBBC 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top