nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ittasan közlekedett az autópályán, de nem akármilyen járművel!

Ittasan közlekedett az autópályán, de nem akármilyen járművel!

Ittas vezetőkről sajnos túl gyakran hallani a hírekben, de ilyen részeg sofőrről nem mindennap számolnak be.
NLCafé
f Ajánlom

A CBS Los Angeles tévécsatorna értesülései szerint egy Luis Perez nevű férfit tartóztattak le az autópályát felügyelő rendőrök, mivel a férfi vérében a törvény által meghatározott limit kétszeresét érte el az alkoholszint.

Lehet, hogy simán megúszta volna az esetet, ha italozás után nem kedvenc lovát választja a közlekedéshez. A férfit a 91-es számú autópályán észlelték, amikor pedig „lehajtott” az autópályáról, a rendőrök már várták.

Luis Perezt éppen józansági tesztnek vetik alá – a háttérben az ügybe ártatlanul belerángatott patás (Fotó: California Highway Patrol)

Természetesen azonnal megszondáztatták, és miután a műszer majdnem kidurrant a rengeteg szesztől, Perezt letartóztatták.

„Mi is nevetünk időnként az érdekes helyzeteken, azonban egy dolgot nagyon is komolyan veszünk, az pedig az ittas vezetés” – írta a California Highway Patrol saját Twitter-oldalán.

A hír nem lenne teljes, ha nem tennénk hozzá, hogy az incidens során a ló nem szenvedett semmilyen sérülést, és azóta már Perez édesanyja vigyáz rá, amíg a fiát haza nem engedik.

Megosztás Facebookon