Aktuális

Eltűnt a 16 éves Boros Jázmin – fotó

Már a rendőrség is keresi a 16 éves Boros Jázmint, aki január elején tűnt el Hajdúhadházról.

Körözési eljárást indított a rendőrség a 16 éves Boros Jázmin eltűnése ügyében, aki január elején tűnt el Hajdúhadházról.

A rendőrség tájékoztatása szerint Boros Jázmint utoljára 2018. január 8-án látták, amikor elhagyta hajdúhadházi otthonát, azóta viszont tartózkodási helye ismeretlen, és a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Hajdúhadházról tűnt el a 16 éves Boros Jázmin – Forrás: police.hu

Boros Jázmin megközelítőleg 158 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú és fekete színű. Eltűnésekor piros színű kabátot, fekete nadrágot és fekete színű, szőrmés cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 4.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top