Aktuális

Alvó kamaszlányok ablaka alatt maszturbált egy kisújszállási férfi

Egy gyanús férfi gyanús mozdulataira lett figyelmes a biztonsági kamera képén egy kisújszállási család. Kiderült, pont az történt, amire gondoltak.

A párom nagyjából fél öt magasságában már szedelődzködött, ugyanis dolgozni indult. Kiment a konyhába, ahol a biztonsági kamera monitorja is található. Egyszer csak azt vette észre, hogy egy alak a kislányaink szobája ablaka előtt áll. Azt hitte, a kollégája érkezett meg érte idő előtt, de amikor kiszólt, nagy riadalom támadt: egy férfi rögvest felpattant a biciklijére, majd szélsebesen, mint az őrült, elhajtott” – mesélte a kisújszállási Mága Gina a Borsnak, hogyan szúrták ki a lányaik ablaka alatt maszturbáló férfit.

maszturbálás, amerika kedvencei (forrás: InterCom)

Itt úgy tűnik, mintha John Cusack maszturbálna. A kép az Amerika kedvencei című filmből való (forrás: InterCom)

Valósággal hányingerem volt, amikor újra láttuk a történteket. A szatír mozdulataiból egyértelműnek tűnt, hogy tudatosan jött ide, nem először járt már itt. A redőny le volt húzva, de a jelek szerint elég volt neki az a látvány is, amelyet a lyukakon keresztül látott. A szobában két lányunk, a 14 éves Jennifer és a 16 éves Boglárka aludt, akik azóta rettentően meg vannak rémülve” – tette hozzá az asszony.

A biztonsági kamera képe alapján azonosítani is lehetett a környékbeli, családos férfit, aki nem tagadta, hogy a Mága lányok ablaka alatt maszturbált éjjel. Mága Gina azt mondta, a férfi hetek óta furcsán viselkedik kollégái szerint, és másokat is kukkolt. Mágáék feljelentést tesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top