Aktuális

A négyéves kislány eljátszotta, hogy alszik, így élte túl a családirtást

A kislány 31 éves édesapja eddig ismeretlen okból megölte menyasszonyát és annak idősebb gyerekét. Ezt követően értesítette a rendőröket, majd magával is végzett

A rendőrök pénteken három embert találtak holtan egy Bellefontaine Neighbors-i házban. Mint kiderült, a gyilkosságokat egy 31 éves férfi, bizonyos Dornubari Dugbor követte el: először lelőtte menyasszonyát, majd annak 15 éves fiát is, aki a lövések hangjára rohant a nappaliba. A rendőrség beszámolója szerint a fiú még el tudott menni a folyosóig, ám később belehalt a sérüléseibe.

A lövöldözés ideje alatt a házban tartózkodott a pár négyéves kislánya is, aki az első lövésekre szintén a nappaliba sietett, ám apja, Dugbor megkérte, menjen vissza a szobájába, és aludjon. A kislány ezután alvást színlelve vészelte át, míg apja végzett a családjával.

A 31 éves férfi a gyilkosságokat követően értesítette a rendőröket, majd magával is végzett. Holttestét a kanapéra borulva találták meg, ölében egy 9mm-es félautomata fegyverrel, kezében mobiltelefonjával. A négyéves kislánynak nem esett baja, jelenleg kórházban van, és valószínűleg nevelőszülőkhöz kerül – írja a Fox2News.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top