Aktuális

34 napig nem ment vécére egy drogdíler

A férfi állítólag lenyelt némi cracket és heroint, majd megpróbálta elkerülni, hogy az illegális szerek a székletéből köszönjenek vissza.

A 24 éves Lamarr Chamberst január 17-én tartóztatta le a brit rendőrség, miután a fiatal férfi a rendőri jelzésre sem volt hajlandó félrehúzódni autójával. A kocsihoz lépő rendőrök állítólag látták, amint Chambers „a szájához emel és megeszik” valamit, amiről a férfi azt állította, hogy sült csirke volt, de amiről a rendőrök sokkal inkább feltételezték, hogy eladásra szánt crack és heroin lehetett. A rendőrség erős gyanúra hivatkozva fogságban tartja a férfit, arra várva, hogy Chambers székletében majd megtalálhatják a lenyelt kábítószereket. A gond az, hogy Chambers egyáltalán nem akar székelni.

A drogkereskedelemmel vádolt férfi állítólag már 34 napja nem hajlandó üríteni, tudatosan csak minimális ételt eszik, hogy a lehető legkevesebb bélmozgást okozza szervezetében. Persze lehetséges, hogy Chambersnek sikerült valahogy titokban kábelt fektetnie, de a rendőrség egyelőre nem bukkant használható székletmintára a férfi cellájában. 

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top