Aktuális

Mangaszemű mobiltolvajt keres a rendőrség – fotó

A kisföldalattin lopott telefont egy férfi, aki a rendőrségi fantomképen leginkább a Csizmás kandúr és egy mangafigura szerelemgyerekére hasonlít.

Sokan elő sem merik venni a telefonjukat a tömegközlekedési eszközön, nehogy úgy járjanak, mint az az utas, akinek a kisföldalattin kapták ki a kezéből a mobilját. A rendőrség információi szerint a bűncselekmény 2018. január 8-án 17 óra 15 perc körül a Hősök tere megállóban történt, ahol az ismeretlen elkövető a megszerzett mobiltelefonnal leszállt a szerelvényről, majd elszaladt.

Az elkövetőről biztonsági kamera felvétele nem, csak egy fantomkép áll rendelkezésre.

Bánatos szemű rajzfilmfigura rabolt telefont a kisföldalattin – Forrás: police.hu

A telefontolvaj 40-45 év körüli férfi, körülbelül 170 cm magas, aki a bűncselekmény elkövetésekor kötött sapkát, sötét kabátot, farmernadrágot és szürke cipőt viselt.  

A terézvárosi rendőrök kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top