nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Már fel is függesztették a kiskutyát megütő rendőrt

Már fel is függesztették a kiskutyát megütő rendőrt

Azonnali hatállyal felfüggesztették állásából azt a rendőrt, aki megütött egy kiskutyát, és az állatkínzásról készült felvétel bejárta az internetet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Csodával határos módon semmilyen sérülést nem szenvedett az a kiskutya, akit egy rendőr ütött meg Dányon, miközben a szolgálati autóba tette az ebet. Az esetről készült videófelvétel nyilvánosságra kerülése után a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője feljelentést tett az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

A videón szereplő, állatkínzó rendőrt pedig február 20-i – vagyis azonnali – hatállyal felfüggesztették szolgálati beosztásából. Az Indexnek András Tamás megyei szóvivő elmondta, jelenleg parancsnoki kivizsgálás zajlik az ügyben. Időközben a rendőrség közzétett egy közleményt is, melyből kiderült, hogy az állatot, egy kistestű kutyát soron kívül megvizsgálta egy állatorvos és nem talált rajta sérülést. 

24.hu

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon