nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Nőkre vadászik ez a körözött férfi Zuglóban

Nőkre vadászik ez a körözött férfi Zuglóban

Nemcsak a szlovák, de már a magyar rendőrség is körözi a 40 éves Végh Attilát. A férfi már több áldozatot is szedett hazánkban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elvált és elhagyott asszonyokra vadászik egy szlovákiai férfi, Végh Attila. A férfi behálózza a nőket, bizalmukba férkőzik, aztán pénzt csal ki tőlük, de az is megesett, hogy másnak adta ki a lakásukat – írja az ittlakunk.hu.

A dunaszerdahelyi férfit a szlovák rendőrség csalás miatt kezdte keresni. Azonban úgy tűnik, hogy székhelyét áttette hazánkba, és magyar nőkre utazik. Mint a Bors megtudta, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot adott ki ellene. 

Forrás: ittlakunk.hu

Többször ült már börtönben, jelenleg elfogatóparancs van ellene. Zuglóban tartózkodik a férfi, onnan szedte legutolsó áldozatait is. A körözött férfi társkereső oldalakon is garázdálkodik, ahol nemcsak saját nevén, hanem a Markó és a Szászi Attila álneveken is feltűnik.

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon