Aktuális

Lúgot ivott egy egri férfi a kocsmában, belehalt

A szörnyű tragédia még tavaly májusban történt a Heves megyei kocsmában. Az áldozat fia azóta próbál igazságot szolgáltatni elhunyt édesapjának, hiába.

A 67 éves férfi aznap nyitvatartási idő alatt, a tulajdonos invitálására lépett be a Heves megyei kocsmába. Egyikük sem gondolta, hogy a szíves invitálás később tragédiába torkollik – írja az egrisztorik oldalára felkerült bejegyzés alapján a Blikk.

A posztból kiderül, hogy a behívás után a tulajdonos végül nem tartott vendégével a kocsmába, aki egyedül, kiszolgálás és felügyelet nélkül bort kezdett keresni a kocsmában. Az áldozat fia azt mondja, mindez azért történhetett meg, mert az édesapját maga a tulajdonos biztatta arra, hogy „szolgálja ki magát”.

A 67 éves áldozat így is tett: rövid idő után rátalált egy műanyag kannára, amiben pirosas színű folyadék volt. A férfi ezt bornak hitte, bele is ivott, pedig valójában egy maró hatású tisztítószer volt, ami azonnal roncsolta a férfi nyelőcsövét, majd súlyos vérmérgezést és több szervi leállást okozott nála.

Az áldozat fiának elmondásából kiderül, hogy a férfi hetekig élet és halál között lebegett a kórházban, ám az életét a súlyos sérülések miatt végül nem sikerült megmenteni. Fia biztos benne, hogy a kocsmáros felelős apja haláláért, ám hiába van erről meggyőződve, a hatóságok „bűncselekmény hiányában” megszüntették az eljárást.

Az indoklás szerint azért, mert a mérgezés oka az volt, hogy a férfi a tulajdonos tudta és engedélye nélkül akart bort fogyasztani, és beleivott a pult mögötti padlón talált vegyszeres kannába. A fiú nem hajlandó belenyugodni a helyzetbe, szeretné, ha apja halála miatt igazságot szolgáltatnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top