nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Halálra késelte kétéves kislányát egy nyírhalmi nő

Halálra késelte kétéves kislányát egy nyírhalmi nő

A 28 éves anya akkor támadt gyermekére, mikor férje dolgozott. A késelés után öngyilkosságot kísérelt meg.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Jelenleg is az intenzív osztályon ápolják azt a 28 éves nőt, aki még február 10-én késsel támadt kétéves kislányára. Az eset Kárpátalján, a munkácsi járásban lévő Nyírhalom faluban történt. A zavart lelkiállapotú nő kihasználta az alkalmat, hogy egyedül maradt a gyerekkel, mivel férje dolgozni ment. A dulakodást végül a kislány nagyapja, a nő édesapja szakította félbe.

Csakhogy hiába avatkozott közbe az idősebb férfi, a gyerek életét már nem tudta megmenteni. A kárpátinfo információi szerint a kislány a kórházba vezető úton, a mentőben halt bele sérüléseibe. Az asszony ellen végül saját apja tett feljelentést a rendőrségen.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a nő az eset után öngyilkosságot kísérelt meg, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. Az ügyben kiskorú sérelmére elkövetett gyilkosság jogcímen indult eljárás.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon