Aktuális

Elbújna a világ elől a Tesco-dolgozó, akit lefilmeztek szex közben

Először szólalt meg az a 19 éves Tesco-alkalmazott, akiről munkatársai videót készítettek, miközben egy kollégájával szexelt a munkahelyén.

A 19 éves Caitlyn Kirby a The Sun című brit bulvárlapnak nyilatkozott, interjújában pedig elárulta, rettenetesen szégyelli magát, és szégyenében legszívesebben Brazíliáig menekülne. „Pillanatnyi elmezavar volt” – magyarázkodott a lány a brit lapnak, majd hozzátette, nagy árat kell most fizetnie a hibájáért. „Voltam olyan idióta, hogy a munkahelyen bonyolódtam szexuális kalandba, ráadásul hagytam, hogy rajta is kapjanak.

Caitlynt, aki a szóban forgó áruházban a pékárukért felelt, hetek óta kerülgette 35 éves kollégája. „Nem sokkal azelőtt, hogy összejöttünk, elárulta, hogy szakított a párjával” – mesélte a lány, majd hozzátette, ő aznapra már befejezte a munkát, mikor összegabalyodtak a férfival. „Egyik dolog követte a másikat. Mivel ő jóval idősebb, mint én, azt gondoltam, tudja mit csinál. Persze én is gondolkodhattam volna.”

szex tesco videó szégyen

Kép forrása: Daily Telegraph

Az irodai szexről a kollégák készítettek videófelvételt, amit később a netre is kiraktak. A felvétel onnantól kezdve vírusszerűen terjedt. „Néhány nappal később már pletykálták a kollégák, hogy van egy videó, amit a műszakom után meg is mutattak nekem. Szóhoz se jutottam a döbbenettől” – meséli Caitlyn.

„Az áruház vezetői azonnal vizsgálatot rendeltek el, nekem pedig a feje tetejére állt az életem. Törölnöm kellett magamat az összes közösségi oldalról, mert egyfolytában kaptam a gyalázkodó kommenteket és a rajongói leveleket. Utóbbiakat főleg kamasz fiúktól.” Caitlyn azt mondja, a legjobban Neville exét sajnálja, akitől külön bocsánatot is kért.

„A legszívesebben Brazíliába menekülnék most, hogy megszabaduljak ettől az egésztől” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top