nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Ököllel ütötte a buszsofőrt

Ököllel ütötte a buszsofőrt

Többször megütötte a buszsofőrt; a bliccelni akaró támadót Csepelen fogták el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nekiesett és ököllel ütötte a buszsofőrt egy utas Budapesten a XXI. kerületben – számolt be a Tények. Jegy nélkül szállt fel a 21 éves férfi az egyik buszra, és miután a sofőr rászólt – mivel bérlete nem volt, és jegyet sem vett –, vitatkozni kezdtek. Ezután a fiatal férfi többször megütötte a buszvezetőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A nyomozók azonosították az elkövetőt, majd elfogták B. Csabát, akit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgattak ki, ellene az eljárást a csepeli kapitányság folytatja le.

Egyre gyakoribb, hogy részeg, drogos vagy egyszerűen csak agresszív emberek BKV-sofőrökre támadnak, és terrorizálják a többi utast.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon