Aktuális

Fél napon át villamosozott egy halott a 17-es villamoson

A 17-es villamoson állt le a szíve annak a 73 éves férfinak, aki fél napon át utazott, mielőtt valakinek feltűnt volna, hogy halott.

Szabó János nyugdíjasként dolgozott a Szerencsejáték Rt.-nél. Minden nap Érdről járt dolgozni Budapestre. Így történt ez február elején, egy szerdai napon is. A férfi a Déli pályaudvarnál szállt fel a 17-es villamosra, leült, majd két percen belül leállt a szíve.

Már hét óra körül beállhatott a halál, hisz két megállóval később Jani nem szállt le. Aztán a villamosvezetőnek fél kettő körül szólt valaki a Frankel Leó útnál, hogy úgy néz ki, mintha valaki rosszul lenne, de lehet, hogy már nem is él, mert nagyon sápadt. A vezető megállította a járművet, és akkor hívta a mentőket” – idézte fel Szabó Jánosné a Borsnak.

17-es fonódó villamos MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A 17-es fonódó villamos (fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Az özvegy csak azt nem érti, a villamosvezető miért nem vette észre a férjét, mikor a végállomásokon átsétált a másik fülkébe. Mint mondja, ha időben észreveszik, hogy leállt Szabó János szíve, talán még meg tudták volna menteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top