Aktuális

Megható levelet írt a gyászoló szülőknek a baleset szemtanúja

Két napja halálos baleset történt Budapesten, a Nagytétényi úton, ahol két autó ütközött össze. Egy fiatal férfit a roncsok közül vágtak ki a tűzoltók, ám a helyszínen meghalt. Az egyik szemtanú, aki megállt segíteni, végig a haldokló mellett volt. Most azt szeretné, ha a fiatal férfi családja is tudná, mi történt az utolsó percekben.

Halálos baleset történt kedd éjszaka a Nagytétényi úton, ahol a Campona közelében két autó ütközött össze. A karambolban egy fiatal férfi a roncsok közé szorult, s bár a tűzoltók kiszabadították, az életét már nem sikerült megmenteni.

A balesetnél megállt segíteni egy fiatal nő is, aki végig a haldokló fiatal mellett volt, egészen a haláláig. A szemtanú azt szeretné, ha a fiatal férfi szülei tudnák, gyermekük nem volt egyedül az utolsó percekben.  

Összetört gépjárművek a főváros XXII. kerületében, a Nagytétényi úton, ahol két személyautó összeütközött 2018. február 13-án. Az egyik gépjárműbe egy fiatal férfi beszorult, a tűzoltók szabadították ki, de már nem sikerült rajta segíteni, a helyszínen meghalt – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

„Nem ismertem a fiút, de szeretném, ha a családja tudná, hogy nem volt egyedül, én voltam ott vele személyesen, simogattam, beszéltem hozzá (…) Hatalmas volt az összefogás a fiúért, többen is megálltunk és mindent megpróbáltunk” – írja a lány a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top