Aktuális

Szalámitolvajt fogott a fotocellás ajtó Miskolcon – videó

Öt rúd szalámit akart ellopni az egyik miskolci áruházból az a fiatal férfi, akit végül az áruház fotocellás ajtaja állított meg.

B. Róbert a napokban azért ment be az egyik miskolci áruházba, hogy onnan ellopjon 5 rúd szalámit. A húsipari termékeket nem azért akarta ellopni a 19 éves fiatalember, mert otthon éheztek volna, inkább továbbértékesítési szándék vezérelte.

Róbert úgy tervezte, hogy a próbafülkében a ruhája alá rejti az öt rúd szalámit, és simán kisétál velük az üzletből, ám viselkedésével gyanút kelthetett a biztonsági szolgálat munkatársaiban, akik a pénztárnál megpróbálták visszatartani.

A fiatal férfi nem adta ilyen könnyen a zsákmányt, menekülőre fogta a dolgot, és közben fellökte az üzlet biztonsági vezetőjét. A menekülés végén Róbert már szinte a zsebében érezte az öt rúd szalámi árát, de a fotocellás ajtó kifogott rajta. Hiába cselezte ki a nyomában loholó biztonsági őröket, az automata ajtó nem nyílt ki elég gyorsan, így Róbert a zsákmánnyal együtt felkenődött az üvegtáblára, ahonnan egyenesen a biztonságiak kezébe pattant vissza.

A rablót a rendőrség kiérkezéséig visszatartották, őt a Miskolci Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top