Aktuális

Hibázott a buszsofőr, aki halálra gázolt egy 23 éves lányt a zebrán

Adrienn a fodrásztól igyekezett haza Kecskeméten, amikor a tragédia történt. Édesanyja most üzent a buszsofőrnek.

Egy 23 éves lányt halálra gázolt Kecskeméten egy menetrend szerint közlekedő autóbusz a zebrán a múlt héten. Adrienn a fodrásztól ment volna haza, amikor a tragédia történt. Édesanyja épp hazavárta a lányukat, amikor a rendőrség jelentkezett be a kaputelefonon – írja a Bors.

A megtört édesanya most üzent a buszsofőrnek. Azt írta, hogy minden járművezető gondolkodjon el, amikor a zebrához ér, mert a gyalogos, aki nem ér át épségben az úton, valakinek a gyereke, az anyja, apja férje vagy felesége.

Nekünk az a pillanat az egész hátralévő életünket tönkretette. Mi már csak ketten maradtunk egymásnak a férjemmel és a fájdalmunkkal. Adrienn barátja, Pisti elvesztette a szerelmét, a közös jövőjüket.

A sofőrt komolyan megviselte a baleset. A rendőrség szerint bizonyos, hogy emberi mulasztás okozta a gázolást. Az ügyben gondatlanságból elkövetett halálos közlekedési baleset okozása miatt büntetőeljárás indult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top