Aktuális

Késelés az E.ON-nál: benzinlopásért rúgták ki a támadót

Nem sokkal a végzetes támadás előtt rúgták ki azt a sofőrként dolgozó alkalmazottat, aki a múlt héten nyolc késszúrással megölte a cég igazgatóhelyettesét.

Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa egy tragikus gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön. A Bors azt írja, a férfi özvegye két kisfiukkal maradt magára, a család teljesen összetört a gyászban.

Kiderült az is, hogy a zavarodott munkás jó ideje sofőrként dolgozott a cégnél, az eset előtt nem sokkal azonban kirúgták. Állítólag azért kellett távoznia, mert lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint. A gyilkosság napján a papírjaiért ment vissza.

A telephelyen mindenhol kamerák vannak felszerelve, és engedély nélkül nem lehet belépni a területre. A portásban az ismerős férfi azért nem keltett gyanút, mert előre egyeztetve, a papírjaiért érkezett.

A múlt csütörtöki tragédia során a zavarodott munkás a győri E.ON igazgatóját akarta megtámadni. Hozzá azonban nem jutott el, mert az igazgatóhelyettes, S. Zsolt az útját állta.

Dulakodni kezdtek, a támadó kést rántott, és nyolcszor megszúrta S. Zsoltot. Ezek után kiugrott az ablakon, és meghalt. Az igazgatóhelyettes életéért órákon át küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top