nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Tökmagoztak a nővérek, míg az égési sérült a beutalóra várt – videó

Tökmagoztak a nővérek, míg az égési sérült a beutalóra várt – videó

Egy havi fizetésük tíz százalékát bukták el azok a romániai nővérek, akik tökmagot rágcsáltak egy égési sérült mellett, míg az a beutalóra várt a nővérszobában.
NLCafé
f Ajánlom

Megbüntette a vaslui Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége azokat a nővéreket, akik tökmagot rágcsáltak egy beutalásra váró égéssérült beteg mellett. A tökmagozásról videófelvételt készített a beteg egyik hozzátartozója, amely számos megosztást kapott a napokban, így értesült az esetről a kórház vezetősége.

A Maszol.ro szerint a tökmagozós jelenet akkor zajlott le, amikor a beteg arra várt a nővérszobában, hogy a beutalási papírjai elkészüljenek. Amikor ezt megtörtént, átöltöztették, és egy kórterembe vitték. A férfit azonban nagyon felháborította a nővérek magatartása.

A kórház a felvétel nyilvánosságra kerülése után indított fegyelmi eljárást az ügyben, a nővérektől büntetésként egy havi fizetésük 10 százalékát vonják le. A nővérek belátták helytelen magatartásukat, és elnézést kértek a történtekért. A kórház a nővérek védelmében megemlíti, hogy a tökmagozás nem késleltette a beteg beutalását.

Megosztás Facebookon