Aktuális

Tökmagoztak a nővérek, míg az égési sérült a beutalóra várt – videó

Egy havi fizetésük tíz százalékát bukták el azok a romániai nővérek, akik tökmagot rágcsáltak egy égési sérült mellett, míg az a beutalóra várt a nővérszobában.

Megbüntette a vaslui Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége azokat a nővéreket, akik tökmagot rágcsáltak egy beutalásra váró égéssérült beteg mellett. A tökmagozásról videófelvételt készített a beteg egyik hozzátartozója, amely számos megosztást kapott a napokban, így értesült az esetről a kórház vezetősége.

A Maszol.ro szerint a tökmagozós jelenet akkor zajlott le, amikor a beteg arra várt a nővérszobában, hogy a beutalási papírjai elkészüljenek. Amikor ezt megtörtént, átöltöztették, és egy kórterembe vitték. A férfit azonban nagyon felháborította a nővérek magatartása.

A kórház a felvétel nyilvánosságra kerülése után indított fegyelmi eljárást az ügyben, a nővérektől büntetésként egy havi fizetésük 10 százalékát vonják le. A nővérek belátták helytelen magatartásukat, és elnézést kértek a történtekért. A kórház a nővérek védelmében megemlíti, hogy a tökmagozás nem késleltette a beteg beutalását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top