nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Lángra kapott egy utasokkal teli busz Mátraházán

Lángra kapott egy utasokkal teli busz Mátraházán

A buszt, amely teljesen kiégett, mindenki időben el tudta hagyni, senki sem sérült meg.
Avatar
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Teljes szélességében lezárták a 24-es főutat Mátraházán, ahol kiégett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz; kerülni Abasár-Verpelét-Sirok irányába lehet. Az eddig tisztázatlan okból történt tűzesetben az elsődleges adatok alapján személyi sérülés nem történt.

A gyöngyösi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, a busz teljes terjedelmében égett. A rajok lehűtötték az átforrósodott elemeket – írja a katasztrófavédelem.hu.

A Kecskemét és Eger között közlekedő autóbuszon 6 utas és a vezető tartózkodott, mindenki sértetlenül hagyta el a járművet.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon