nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Fahasábbal ütötte agyon párját, a 83 éves István

Fahasábbal ütötte agyon párját, a 83 éves István

A 83 éves V. István végül a rendőröknek beismerte, hogy egy fahasábbal ütötte agyon 72 éves párját.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 83 éves V. István először részletesen beszámolt a rendőröknek az egész napjáról, majd elmondta, hogy amikor késő este hazaért, a 72 éves asszonyt már a fáskamra padlóján találta. A férfi elég gyorsan lebukott, a városban ugyanis többen látták őt, miután azt állította, a mezőkövesdi fürdőben volt.  Kiderült, az asszony nehéz, goromba természete vezethetett a gyilkossághoz. Egy tanú elmondta a rendőröknek, hogy a nő évtizedeken át terrorizálta a férfit. 

Őrizetbe vétele után nem sokkal az idős férfi mindent bevallott. Ebből derült ki, hogy az említett napon az asszony szitkokat szórt a férfira, majd családtagjait kezdte el szapulni. Ez volt az utolsó csepp a férfinak, így a begyújtáshoz készülődő asszonyt többször fejbe vágta egy hasábfával – értesült a Blikk.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon